[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Kuinka voit liittyä jäseneksi?

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat ry:n jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä seuran jäsensihteeri Satu Rönkään sähköpostilla: satu.ronka30@gmail.com.

Kun haluat jäseneksi, lähetä seuraavat tiedot sähköpostilla jäsensihteerille:

1. UUSI JÄSEN

Koko nimi (myös toiset nimet)
Osoite
Syntymäaika ja henkilötunnus
Sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos annat seuralle luvan kerätä nämä tiedot. HUOM. kilpailulupaa varten sähköpostiosoite on välttämätön (samoin siis kirjallinen lupasi sen keräämiseen).
Ilmoita myös, haluatko olla täysjäsen, perhejäsen vai kannatusjäsen. Jos olet perhejäsen, ilmoita, kuka samassa osoitteessa asuva on maksanut täysjäsenyyden.

Ilmoittautumisen jälkeen saat postitse jäsenmaksutilisiirron. Jäsenmaksut laskuttaa SRL. Laskutus tapahtuu 1-2 viikossa jäseneksi hakemisesta.

Jäsenhinnat:
Seniori/juniori 69 €

Perhejäsen 49 € (ei sisällä Hippos-lehteä)

Kannattajajäsen 69 € (ei sisällä SRL:n jäsenyyttä)

Jäsenedut

Seuramme jäsenetuja vuodelle 2023
  • P-KUR:n hevosurheilukeskuksen kentän ja maastoratsastusalueen käyttö hintaan 50 e / kausi Jokirannassa, seuran ulkopuolisille kentän ja maastoratsastusalueen käyttö 120 e / kausi (tästä päätetään kevään 2023 vuosikokouksessa)
  • P-KUR:n järjestämiin tapahtumiin aina edullisempi jäsenhinta
  • – 10% alennusta Kukkakauppa Kukkaniityn tuotteista ja nimipäivämuistaminen – nouda muistaminen nimipäivänäsi kukkakaupalta
  • – 10% alennusta hyvinvointikeskus Animotionin palveluista
  • – 10 % alennusta Vatupassin trailerivuokrasta
  • – 10 % alennusta parturi-kampaamo Ykköspaikan palveluista
  • – 10 % alennusta Tikun puuhevosen 10 kerran maneesikortista
  • – 5 % alennusta hevostarvikeliike Ladon normaalihintaisista tuotteista (ei koske rehuja)
  • Lähtömaksut edullisemmin jäsenille P-KUR:n kilpailuissa
  • Seuran jäsenenä saat käyttöösi kaikki SRL:n jäsenedut (mm. vakuutus ja Hippos-lehti): https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/

Ratsastus tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden toimia ja kokea elämyksiä hevosten parissa. Talleilla ja ratsastusseuroissa pääset mukaan mukavaan joukkoon, muiden hevosharrastajien seuraan! Seura järjestää myös kilpailuja, tapahtumia ja koulutuksia. Seuran jäsenenä voit myös kouluttautua toimihenkilöksi.

Kilpailuluvat

Kilpailulupa hankitaan Kipasta. Lue ohjeet kilpailuluvan hankintaan SRL:n sivuilta.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”989″ img_size=”large”][vc_single_image image=”990″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]