[vc_row 0=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat Ry on perustettu 30.12.1988. Seuran perustamisen kantava ajatus oli profiloitua kilparatsastajien seuraksi. Nykyään Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajissa on yli 200 jäsentä. Jäsenistöön kuuluu niin harrastajia kuin kilparatsastajia. Seuran toiminnan tarkoitus on mahdollistaa ja parantaa olosuhteita mielekkääseen ja haasteelliseen ratsastuksen harrastamiseen, valmentautumiseen ja kilpailutoimintaan. Myös muita ratsastusurheiluun liittyviä toimintoja pyritään kehittämään ja toteuttamaan. Seuran toimintaa suunnataan tasapuolisesti koko jäsenistölle.

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajien toiminta ei ole keskittynyt yhdelle tallille, vaan jäsenistöä on ympäri Pohjois-Karjalaa. Seuralla on hevosurheilukeskus Jokirannassa. Käytössä on iso, kunnostettu ratsastuskenttä, estekalusto, kouluaidat, toimitalo sekä maastoratsastusalue esteineen.

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat järjestää kilpailuja niin este- kuin kouluratsastuksessakin aina harjoituskilpailuista kansallisiin kilpailuihin. Myös muita tapahtumia ja koulutuksia järjestetään.

Seuran toiminnan kannalta on tärkeää saada koulutettuja toimihenkilöitä eri tehtäviin. Halukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua SRL:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Koulutuksia pyritään järjestämään myös Pohjois-Karjalan alueella.

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat järjestää seuralaisilleen myös valmennusta ja tukee sitä. Vierailevia huippuluokan valmentajia käy Pohjois-Karjalassa säännöllisesti ja alueella on myös paljon paikallista osaamista.

Tiedotamme ajankohtaisista asioista sosiaalisen median kanavillamme eli Facebookissa (Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat) ja Instagramissa (pkurheiluratsastajat). Seuraa siis ajankohtaista ilmoitteluamme somessa! Voit myös ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin, mikäli olet kiinnostunut seuratoiminnasta tai sinulla on ideoita sen kehittämiseen!

TERVETULOA TEKEMÄÄN POHJOIS-KARJALAN

URHEILURATSASTAJISTA SINUN NÄKÖISESI!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”982″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]