loka 16 2019

Hei kaikki junioriratsastajat ja taustajoukot!

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajien suosittu Talent-toiminta jatkuu alkuvuonna uusin tuulin.
Luvassa on kaikkea mukavaa ja hyödyllistä tavoitteellisesti ratsastaville junioreille.
Lisätietoja ryhmään hakemisesta, katsastuksista, valmennuksista ja muista yksityiskohdista tulossa.
Yhteyshenkilö on Johanna Venho, puh 0503871386

Mitä on Talent-toiminta?

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat Ry (PKUR) on mukana Suomen Ratsastajainliiton (SRL) Talent–hankkeessa. Ratsastajainliitto on käynnistänyt vuonna 2013 aikana Talent Program –laatuohjelman.

Ohjelman tavoitteena on houkutella nuoria kilpaurheilun polulle, tarjota tästä kiinnostuneille laadukasta valmennusta, kerätä tilastotietoa eri ikäryhmien määristä ja tasosta sekä innostaa nuoret, valmentajat, ratsastuksenopettajat, lasten vanhemmat ja muut sidosryhmät mielekkääseen toimintaan.

Talent Program käynnistyy ohjelman I-tasosta, seuratason valmennuksesta. I-tason tavoitteena on kannustaa ratsastusseurat ja -tallit käynnistämään valmennus- ja kilpailutoimintaa, kehittää olemassa olevan seuravalmennuksen laatua, lisätä seuroissa tapahtuvan valmennuksen suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta sekä tuottaa valmiita harjoitteita ja malleja, joiden avulla mitata osaamistason kehittymistä. Seuratason Talent–valmennus on kohdistettu ensisijaisesti nuorille n. 9–18-vuotiaille ratsastajille.

Leave a reply