tammi 15 2018

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat ry:n Talent Program

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliiton järjestämään Talent Programiin, jonka tavoitteena on tarjota 10–18-vuotiaille ratsastajille kilpailu-uraan tähtäävää valmennusta.

SRL on jaotellut Talent Programin kolmeen tasoon. PKUR tarjoaa tällä hetkellä seuran jäsenille mahdollisuuden I-tason seuravalmentautumiseen. I-taso on alun perin suunnattu n.10–14-vuotiaille, kilpailu-uraansa aloittaville ratsukoille, joiden tavoitteena on esim. aluevalmennusrenkaaseen pääseminen, 2-tason kilpailut sekä mahdollisuuksien mukaan myös 3-tasolle nouseminen. PKUR tarjoaa valmennusta 10–18-vuotiaille, jotta tavoitettaisiin mahdollisimman paljon seuran poni-, lapsi- tai junioriratsastajaa, mukaan lukien eri ratsastuskoulujen oppilaat.

PKUR:n Talent-valmennuksissa ratsukot jaetaan tason mukaisiin ryhmiin (2–3 ratsukkoa/ryhmä). Lajeina ovat koulu- ja esteratsastus. Valmentautuvia ratsukoita edellytetään osallistumaan molempien lajien valmennuksiin eli ensin on ratsastettava koulua, jotta voi osallistua estevalmennukseen. Valmentautuminen tapahtuu viikonloppuisin Kantelesärkän tallin maneesissa. Valmennuspäivämäärät ovat:

– 10.–11.2.2018

– 17.–18.3.2018

– 14.–15.4.2018

– 5.–6.5.2018 (mahdollisuuksien mukaan ko. valmennus seuran kentällä Jokirannassa, säävaraus)

Yhden valmennuksen hinta on 20 e/valmennuskerta/ratsukko eli viikonlopun valmentautuminen maksaa 40 e/ratsukko. PKUR maksaa maneesimaksut. Maksut suoritetaan seuran pankkitilille. Mikäli ratsastaja haluaa valmentautua myös muulloin, on siitä ja valmennusten hinnasta sovittava erikseen jokaisen valmentajan kanssa.

PKUR tukee ratsastuskouluoppilaita, jotka osallistuvat Talent-valmennuksiin joko Utran tallilla tai Jokirannan ratsastuskoululla. PKUR maksaa takautuvasti valmennustukea 80 e/ratsastaja, mikäli ratsastaja ei osallistu valmennusviikonloppuihin, joiden maneesimaksut seura maksaa.

Talent-valmennuksiin osallistuminen yllä mainituin hinnoin edellyttää myös osallistumista seuran talkoisiin. Talkootyötä on mahdollista tehdä useissa eri tapahtumissa ja kilpailuissa (esim. kevään 2018 PKUR 30 v. cup-osakilpailuissa ja kesän 2018 30 v.-juhlakilpailuissa). Talkoisiin voi osallistua ratsastaja itse tai tämän vanhemmat/läheiset. PKUR edellyttää talkootyötunteja myös seuransa muilta jäseniltä, jotka hakevat kilpailulupamaksuja tai valmennustukea takautuvasti seuralta. Talkoovelvoite ei siis koske ainoastaan Talent-valmennuksiin osallistuvia, vaan kaikkia, joita seura tukee.

PKUR tulee järjestämään myös luentoja ja/tai demoja useista teemoista, esim. hevosen hoidosta, terveydestä, kilpailemisesta jne. Toiveita voi esittää! Luennot tulevat olemaan Talent-valmennuksiin osallistuville ja heidän vanhemmilleen ilmaisia.

PKUR Talent-valmentajien yhteystietoja:

– Jokirannan Ratsastuskoululla Jukka Martikainen ja Antti Heikkilä, p. 0400 138 106

– Utran Tallilla Paula Matikainen p. 050 495 5148

– PKUR yhteyshenkilönä/valmennusvastaava Laura Patrikainen p.050 542 4733

– Päivi Stranden p. 040 740 6239

– Sari Kinnunen p. 044 549 0609

PKUR pitää info-tilaisuuden Talent-valmennuksista ja kevään toimintasuunnitelmasta perjantaina 19.1.2018 klo 19.00 Vatupassin tiloissa (Pamilonkatu 22 B 80100 Joensuu). Paikalla valmentajia ja seuran edustus. Tilaisuus on avoin kaikille Talent-valmennuksista kiinnostuneille ja jo mukaan ilmoittautuneille.

Mikäli olet halukas ilmoittautumaan mukaan porukkaan tai osallistut jo Talent-valmennuksiin Jokirannan Ratsastuskoululla tai Utran Tallilla, laitatko ystävällisesti seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen l.patrikainen@gmail.com.

– Ratsastajan nimi, ikä, taso

– Hevosen/-sten ja/tai ponin/-ien tiedot, taso

– Tavoitteet

– Huoltajan yhteystiedot

TERVETULOA valmentautumaan ja mukaan seuran toimintaan!!

<span>Leave a reply</span>