elo 28 2017


Aurinkoisena maaliskuun kevätaamuna suruviesti tavoitti meidät: seuramme puheenjohtaja, rakas ystävämme Marja oli nukkunut pois raskaan sairauden uuvuttamana. Sairaudesta huolimatta hän oli loppuun saakka täynnä elämää ja uskoa tulevaan.

Marja muistetaan aktiivisena seuratoimijana ja sydämellisenä ihmisenä, jolla oli jatkuva kehittämisen ja asioiden eteenpäin viemisen tarmo ja ote. Koko elämän ajan mukana kulkivat rakkaat koira- ja hevosharrastukset. Marjan vaikutus alueemme kouluratsastukseen on ollut huomattava ja hänen unelmansa oli kouluttautua koulutuomariksi. Vaadittavat kilpailutulokset hän ratsasti omilla hevosillaan ja vielä helmikuussa hän suoritti Ypäjällä hyväksytysti kurssin teoriaosuuden. Marjan hevoset jatkavat kilpailu-uraansa ratsastuksen eri lajeissa.

Moni jää varmasti muistamaan Marjan myös hänen tavaramerkikseen muodostuneista ”pinkeistä ja blingeistä”. Marjan tarmo ja sydämellisyys jäävät elämään hänen lapsissaan, jotka ovat jo vuosikausia osallistuneet ahkerasti äitinsä kanssa seura- ja harrastustoimintaan.
ake sure you include some personal information as well as.

Kun kuuntelemme tuulen huminaa,
on kuin ystävämme saapuisi kertomaan.
Mulla koti on uusi, ja kaikki hyvin,
miksi kuljette silmin kyyneltyvin.

Marjaa syvästi kaivaten koko Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat ry:n puolesta seuran johtokunta

Leave a reply